Skip to main content

Cazinska dijaspora - mapiranje Javni poziv dijaspora invest

Servis 48 h u službi građana

To su uglavnom i pitanja vezana za komunalne probleme što i spada u domen Servisa 48 h. Zabilježeno je i nekoliko pitanja koja nisu u domenu ovog servisa, ali je na iste uredno i pravovremeno odgovoreno upućivanjem na nadležne službe za pitanja koja su u njihovom opisu djelovanja. Svaki postavljeni upit riješen je u roku manjem od 48 h, čime se potvrđuje visok stepen funkcionalnosti ovog komunikacijskog kanala općine Cazin sa njenim građanima.

Napominjemo da svakog ponedjeljka od 09:30 do 10:00 sati na radiju Cazin ide emisija pod nazivom "Servis 48 h" čime je ova usluga dostupnija većem broju građana. Ujedno pozivamo sve naše sugrađane da koriste dostupne usluge organa uprave i prijave postojeći problem u svojoj sredini ili postave pitanje za koje trebaju ta?nu informaciju ili upustvo na nadležnu službu.

Važno je znati da Servis 48 h nema ulogu rješavanja problema, već je njegova svrha da dostavi povratnu informaciju u roku od 48 h. Više o ovom servisu možete saznati na web stranici općine, gdje možete pronaći i uputstvo za korištenje istog.