Javni poziv za odabir korisnika poticajnih sredstava za  održivost privrednih subjekata u 2021.godini

Javni poziv za odabir korisnika poticajnih sredstava za održivost privrednih subjekata u 2021.godini

Na osnovu člana 15. Zakona o principima lokalne samouprave u Federaciji Bosne i Hercegovine („Službene novine Federacije Bosne i Hercegovine, broj: 49/06 i 51/09), člana 38. i člana 116. Statuta Grada Cazin („Službene novine Grada Cazin“, broj: 4/21) i člana 3. stav 5. Pravilnika o kriterijima, načinu i postupku raspodjele sredstava iz Budžeta Grada Cazin u svrhu subvencioniranja i mjera poticaja privatnim preduzećima i poduzetnicima u cilju sanacije posljedica u privredi uzrokovanih pandemijom koronavirusa (bolesti covid-19) i razvoja privrede, Gradonačelnik raspisuje  JAVNI POZIV za odabir korisnika poticajnih sredstava za održivost privrednih subjekata u 2021.godini.

- Javni poziv se može preuzeti OVDJE!

- Pravilnik o kriterijima, načinu i postupku raspodjele sredstava iz budžeta Grada Cazina u svrhu subvencioniranja i mjera poticaja privatnim preduzećima i poduzetnicima u cilju sanacije posljedica u privredi uzrokovanih pandemijom koronavirusa     (bolesti Covid-19) i razvoja privrede se može preuzeti OVDJE!

- Prijavni obrazac za postojeće privredne subjekte, za odabir korisnika programa poticajnih sredstava za održivost privrednih subjekata u 2021. godini se može preuzeti OVDJE!

- Prijavni obrazac za start-up , za odabir korisnika programa poticajnih sredstava za održivost privrednih subjekata u 2021. godini se može preuzeti OVDJE!

- Biznis plan za postojeće privredne subjekte se može preuzeti OVDJE!

- Biznis plan za start-up se može preuzeti OVDJE!

- Izjava osnivača ili vlasnika poslovnog subjekta se može preuzeti OVDJE!

- Izjava za aplikanta se može preuzeti OVDJE!