Rukometaši "Krajine" s načelnikom općine Cazin

RUKOMETAŠI KRAJINE S načelNIKOMRukometni klub "Krajina" izborio se za ostanak u Premier ligi i ova velika pobjeda bila je povod za susret cazinskih rukometaša s načelnikom općine Cazin. ?"Iako je to nedavno izgledalo kao neostvariv cilj, uspjeli smo pobijediti u ključnim utakmicama i zadržati status prvoligaša. To je rezultat požrtvovanosti igrađa, ali i sveukupnog rada i podrške koju imamo od našeg glavnog sponzora, a to je općina Cazin i ovo je bila prilika da se zahvalimo na toju podršci", kaže Sanel Bajramović, predsjednik RK Krajina.

Kako je istaknuto, igrađi "Krajine" i po okončanju sezone nastavljaju s radom. ?"Željeli smo se zahvaliti na potpori koju imamo od općine. načelnik je dolaze?i na naše utakmice još jednom pokazao da je uz nas i zbog toga nam je posebno drago što smo ostvarili ovaj rezultat", kazao je igrađ Alen Lipović, a po riječima golmana Jasmira Hušića ovo je bila pobjeda koju su sanjali. ?"Kad to niko nije očekivao, pobijedili smo i zadržali mjesto u prvoj ligi. Sada, malo odmora i idemo u nove pobjede", rekao je.

Svi su se složili da je od velike važnosti da Rukometni klub "Krajina" nastavi svoj rad uzlaznom putanjom u organizacijskom i svakom drugom smislu.

-"Ovo je rezultat dugogodišnjeg rada koji se ulaže u napredak Rukometnog kluba Krajina. Imamo veliki broj mladih zainteresiranih za rukomet i njima je potrebno omogućiti uvjete za afirmaciju. To nam je i bio cilj. Ove godine naši su rukometaši uspjeli u?i u najviši rang takmičenja i zadržati se u prvoj ligi i zbog toga zaslužuju sve čestitke, a zajedno nastavljamo raditi na tome da, uz jedan zreo i dobar tim, Cazin ostane grad rukometa", rekao je načelnik općine Cazin mr. Nermin Ogrešević prilikom susreta s igrađima i članovima uprave Rukometnog kluba "Krajina".